13 / februari 2021
PLAY-OFFS VOLLEYBAL DAMES EN HEREN OP NATIONALE TV
PLAY-OFFS VOLLEYBAL DAMES EN HEREN OP NATIONALE TV
In deze hectische periode waar intensieve sportbeleving een gemis is, verenigt volleyballend België zich om topvolleybal in hun competitie op nationale (en regionale) TV aan te bieden zowel voor Dames als voor Heren.
Vanaf 27 februari zal het mogelijk zijn om te supporteren voor het favoriete volleybalteam, weliswaar vanuit de eigen zetel tijdens de Play-offs van het seizoen 2020 - 2021.
Euromillions (Nationale Loterij) bundelt de krachten met de Dames & Heren Liga A, Volley Belgium en Volley Vlaanderen om elk speelweekend een topaffiche op TV te brengen zowel bij de Dames als bij de Heren. Voor de TV uitzendingen zal de kijker telkens verwend worden door een commentator vergezeld van een co-commentator uit de volleybalwereld voor duiding en analyse.
Alle prominente zenders nemen hieraan deel zodat de wedstrijden zullen te zien zijn op Telenet, Proximus TV, Voo en Sporza Livestream.
De 6 wedstrijden uit Liga A Heren PO2 zullen op YouTube en Facebook te zien zijn.
• Play off 1 Heren (Champions PO) : elke speeldag 1 wedstrijd op de nationale zenders
• Play off 2 Heren (Challenge PO): elke speeldag 1 wedstrijd beschikbaar voor de regionale zenders
• Play off Finale Heren (Best of 5) : alle finale wedstrijden op de nationale zenders
• Play off Finale Dames : de twee halve finales en 1 finale wedstrijd op de nationale zenders
De definitieve kalenders hangen af van hoe de reguliere competitie zich zal ontrollen. Van zodra de eindstand gekend is zal de definitieve kalender worden bekend gemaakt. Bij de Liga A Heren zal de kalender gekend zijn op 15 februari 2021. Bij de dames worden nog heel wat wedstrijden ingehaald. Van zodra die gekend zijn, worden alle data, uren en locaties gecommuniceerd.